Bydlení

Olejové parfémy na praní pro voňavé prádlo bez chemie

Máte „po krk“ obyčejné aviváže, která prádlo sice zjemní, ale dodá mu jen tu průměrnou, nudnou vůni? Pak je na čase vyzkoušet něco nového! Olejový parfém na praní Essentia Nature promění vaše prádlo v oázu smyslných vůní a zároveň o něj šetrně pečují.

Proč si vybrat olejové parfémy na praní?

Intenzivní a dlouhotrvající vůně: Díky vysoce koncentrovaným esenciálním olejům té nejvyšší kvality si vaše prádlo uchová nádhernou vůni i po opakovaném praní a sušení.

Vhodné i pro citlivou pokožku: Olejové parfémy Essentia Nature jsou dermatologicky testované a neobsahují žádné toxické látky, takže jsou šetrné i k té nejjemnější pokožce.

Veganské a bez krutosti: Žádné produkty Essentia Nature nejsou testovány na zvířatech a neobsahují žádné živočišné složky.

Ekologické a udržitelné: Společnost Essentia Nature dbá na životní prostředí, a proto používá recyklovatelné obaly a suroviny z obnovitelných zdrojů.

Žádný nežádoucí povlak: Olejové parfémy se 100% rozpouštějí ve vodě a nezanechávají na prádle žádný lepivý film, takže jsou vhodné i pro sportovní oblečení a sušení v sušičce.

Jak používat olejové parfémy na praní?

Použití olejových parfémů na praní je snadné! Stačí jednoduše přidat požadované množství (dle návodu) do zásobníku na aviváž v pračce a prát jako obvykle. Můžete je kombinovat i s běžnými pracími prostředky.

Olejové parfémy na praní Essentia Nature – provoněný domov bez kompromisů

Vybírejte z široké škály okouzlujících vůní a dopřejte si i svému prádlu tu nejlepší péči. S olejovými parfémy Essentia Nature bude vaše prádlo nejen krásně provoněné, ale i hebké a šetrně vyprané. Objevte kouzlo praní s přírodou a užijte si pocit svěžesti a pohody po celý den.

Tip: Olejové parfémy na praní Essentia Nature se skvěle hodí i jako dárek pro vaše blízké. Pořídíte je v e-shopu vonaveprani.cz.

Leave a Comment