Snad každý se těší na letní sezónu i kvůli grilování. Vůně masa, zeleniny a společnost přátel nebo rodiny tvoří nezapomenutelné vzpomínky. Maso z grilu si můžeme dopřát i v zimě a nemusíme u toho mrznout.
Rychle a chutně
Grilování je oblíbený způsob přípravy nejen masa, ale i zeleniny a různých příloh. Každá rodina má své tajné recepty na marinády vhodné k naložení masa, které se dědí z generace na generaci a různě doplňují a vylepšují. Někdo si pochutná na kuřecích prsou, další dá přednost pořádnému steaku a v poslední době získává na oblibě také grilovaná zelenina nebo různé varianty burgerů. V létě dokážeme trávit na zahradě u grilu mnoho času, který spojíme s návštěvou známých a večerní zábavou, v zimě bývá kvůli počasí možnost grilování poněkud omezená. Komu by se chtělo stát venku na mraze nebo dešti a hlídat, zda je ještě potřeba přiložit nebo už se maso pálí. Když si pořídíte gril domů, už vás počasí nijak nezaskočí.
Bez ohledu na počasí
I v létě se občas stane, že naplánujeme velké grilování a počasí nám nepřeje, přijde liják nebo bouřka a potupně pak maso smažíme na pánvi. Elektrický gril Orava je řešení do zimy i špatného počasí, na které se už nemusíte ohlížet. Stolní gril můžete použít venku i uvnitř, kdykoli se vám zachce. Kombinace dvou grilovacích ploch zajistí, že si můžete ugrilovat opravdu vše, na co máte chuť. Na žebrovaném povrchu skvěle upravíte maso, ryby a uzeniny, hladký povrch je pak vhodný pro zeleninu, vejce a topinky. Díky plynulé regulaci teploty se nemusíte bát, že by se některé jídlo nepovedlo a světelná signalizace vás upozorní, že desky jsou již nahřáté na požadovanou teplotu. Po skončení grilování vše snadno vyčistíte a gril tak máte připravený kdykoli k dispozici. Můžete ta pořádat párty pro přátele třeba každý víkend.
Stolní gril užijete nejen v zimních měsících, ale přes celý rok pro přípravu rychlých jídel nebo při špatném počasí. Už se na grilovaný steak nemusíte mnoho týdnů těšit, jednoduše si ho uděláte sami kdykoli na něj dostanete chuť.